Dorn methode

Met behulp van de Dorn wervelmethode behandel ik vele klachten als gevolg van beenlengteverschil, scheefstand van ruggenwervels, nekwervels en dislocatie van gewrichten. Een verschoven rugwervel kan bijvoorbeeld veel ongemak veroorzaken. Veel gezondheidsproblemen komen voort uit de rug en met de Dorn methode kunnen die grotendeels effectief opgelost worden, ook langdurige klachten!

De behandeling is zeer werkzaam, ongevaarlijk en heeft geen ongewenste bijwerkingen.

dorn-methode

Heel bijzonder dat beenlengteverschil zo eenvoudig opgelost kan worden. Sinds jaren heb ik geen last meer van mijn rug. Ik kan alles weer doen. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorg!”

“Beste Joan, ik wilde je even laten weten dat het na de behandeling door jou veel beter gaat met mijn rug. Zitten is nog steeds lastig, maar verder voelt het veel soepeler, heb ik geen pijn meer en kan me weer als vanouds gemakkelijk aankleden. Toptherapie, die Dorn!”

Reacties zijn gesloten.