Natuurgeneeskundig consult

Tijdens het natuurgeneeskundig consult bespreken we samen waar jij graag hulp bij wil. Via mijn intuïtie en invoelend vermogen kijk ik met je mee en gaan we op zoek naar welke oplossing het beste bij jou past om te herstellen. Bijvoorbeeld een massage, NAET allergiebehandelingkinesiologie balans of counselingssessie.

Loop niet langer door met klachten

Blijf je mentaal steeds vastlopen? Een paar extra ogen kunnen je hierbij helpen. We houden het luchtig in het hier en nu en benaderen je uitdaging met mildheid en mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zonder het verleden teveel te herkauwen.
Vaak luisteren we niet naar ons lichaam, lopen door met onze klachten en komen vast te zitten in patronen die niet meer bij ons passen. Ik help je los te komen van ongewenste bagage – fysiek of emotioneel – zodat je weer met hernieuwde, authentieke energie in het leven staat.

 

Wil je weer precies weten wat je te doen staat?

Een cliënt verwoordt het als volgt: “Joan vraagt en merkt op, zodat jij verder komt met het ontrafelen van je gevoel. Ze wordt geleid door haar intuïtie en je voelt daardoor meer lagen dan je dacht dat er waren. Je weet wat er klopt en wat niet, dat kan iedereen met haar begeleiding. Als je beter weet wat er in jezelf omgaat kan Joan je verder helpen. Je voelt je lichter en opgeruimder en je weet precies wat je te doen staat.” Lees meer ervaringen van cliënten.

Mijn behandelingen worden vergoed door de meeste verzekeringen.

Loop niet langer door met hooikoorts, rugklachten en spanningen. Maak een consult afspraak.

Reacties zijn gesloten.