Wie is Joan Berendsen?

Al van jongs af aan voelt Joan aan waar bij mensen in haar omgeving de knelpunten zitten en wat daarbij helpt. Zoals een collega met hoofdpijn die ze hielp met massage en haar zoon met zijn rugklachten.
Joan begon haar loopbaan als kleuterleidster. Met veel enthousiasme heeft ze zich altijd ingezet voor ‘haar’ kinderen maar na 25 jaar bleek de schoen niet meer te passen. Door veranderingen in het onderwijs kon zij haar werk niet meer met volle overgave doen en kreeg een burn out en last van allergieën.
Hierna besloot ze de focus te verleggen naar andere natuurlijke talenten en deze verder te ontwikkelen. Ze volgde opleidingen in onder meer Welness kinesiologie, coaching en counselling, massage, NAET en de Dorn methode. Sinds 2007 is ze met veel plezier aan de slag in haar eigen praktijk en aangesloten bij een beroepsvereniging zodat cliënten haar behandelingen vergoed krijgen.

Opgeleid en ervaringsdeskundige

Veel technieken die Joan voor haar praktijk inzet heeft ze zelf ervaren tijdens haar herstel van de burn out. Toen ze er weer bovenop was wilde ze haar bevindingen en talenten graag delen om het welzijn en veranderingsproces van anderen te bevorderen.
Ze herkent vanuit haar eigen ervaring de maatschappelijke verwachtingen waar veel mensen mee worstelen en hoe persoonlijke aandacht in een veilige omgeving kan helpen om de focus weer op de eigen essentie terug te brengen.

Neem contact op voor meer informatie of een consult.

 

Reacties zijn gesloten.