Kinesiologie

Het werken met spiertesten maakt kinesiologie uniek. Met behulp van spiertesten ontdekken we belemmerende overtuigingen, die als een rem werken op jouw persoonlijke ontwikkeling. Door deze te transformeren in positieve, bekrachtigende overtuigingen help ik je weer in je kracht te staan en te doen wat goed is voor jou, waar jij gelukkig van wordt.

Spiertesten

Door handmatig lichte druk op jouw gestrekte arm uit te oefenen, registreer ik veranderingen in jouw spierspanning. Zo zal spierverzwakking duidelijk voelbaar zijn bij lichamelijke verstoringen zoals allergieën of psychische verstoringen zoals onzekerheid, boosheid, verdriet, fobieën en stress. Met behulp van de spiertest en goed luisteren  zoek ik de beste methode om deze verstoringen te verhelpen.

in balans

“Ik heb een aantal sessies gehad bij Joan, waar ik veel diepgaande inzichten in mijzelf kreeg. De hoeveelheid aanwijzingen, affirmaties en signalen die ze mij in die paar sessies meegaf is echt bijzonder groot en waardevol. Soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Joan heeft me heel goed geholpen om de kluwen van bepaalde onderwerpen  te ontrafelen, waardoor ik veel duidelijker zicht heb op mijn uitdagingen. Zowel lichamelijk als emotioneel ben ik erop vooruit gegaan. Ik zou haar voor iedereen die aan zichzelf wil werken warm aanbevelen!”

Lees meer ervaringen.

Probeer uit wat een kinesiologie consult voor jou kan betekenen. Maak een afspraak.

 

Reacties zijn gesloten.