Kinesiologie

Wat kun je allemaal met kinesiologie. Kinesiologie maakt gebruik van spiertesten. Spiertesten maakt kinesiologie uniek. Door handmatig lichte druk op jouw gestrekte arm uit te oefenen, registreer ik veranderingen in jouw spierspanning. Zo zal duidelijk spierverzwakking voelbaar zijn bij psychische verstoringen zoals onzekerheid, boosheid, verdriet, fobieën en stress. Met behulp van de spiertest zoek ik de beste manier om deze verstoringen te verhelpen.

Met behulp van spiertesten ontdekken we belemmerende overtuigingen, die als een rem werken op jouw persoonlijke ontwikkeling. Door deze te transformeren in positieve, bekrachtigende overtuigingen help ik je weer in je kracht te staan en te doen wat goed is voor jou, waar jij gelukkig van wordt.

Kracht van kinesiologie

Kinesiologie help om ons te focussen op wat voor jou het belangrijkste is om aandacht aan te besteden op dat moment. Wanneer cliënten vertellen waarmee ze worstelen dan kunnen we middels de spiertest van kinesiologie uitzoeken waar we in eerste instantie het best aandacht aan kunnen besteden. Door hieraan te werken is vaak datgene wat het zwaarste weegt op de client opgelost en voelt de rest ook lichter aan.

Weer in balans

“Ik heb een aantal sessies gehad bij Joan, waar ik veel diepgaande inzichten in mijzelf kreeg. De hoeveelheid aanwijzingen, affirmaties en signalen die ze mij in die paar sessies meegaf is echt bijzonder groot en waardevol. Soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Joan heeft me heel goed geholpen om de kluwen van bepaalde onderwerpen  te ontrafelen, waardoor ik veel duidelijker zicht heb op mijn uitdagingen. Zowel lichamelijk als emotioneel ben ik erop vooruit gegaan. Ik zou haar voor iedereen die aan zichzelf wil werken warm aanbevelen!”

Lees meer ervaringen.

Probeer uit wat een kinesiologie consult voor jou kan betekenen. Maak een afspraak.

 

Reacties zijn gesloten.