Natuurgeneeskundig consult

Tijdens het natuurgeneeskundig consult bespreken we samen waar jij graag hulp bij wilt. Dit kan bijvoorbeeld emotionele stress zijn en blijf je mentaal steeds vastlopen.  Ik luister aandachtig met je mee en gebruik mijn invoelend vermogen om te ontdekken waar de schoen het meeste wringt. Samen gaan we op zoek naar welke oplossing het best bij jou past om te herstellen. We houden het luchtig in het hier en nu en benaderen je uitdaging met mildheid en mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zonder het verleden teveel te herkauwen.
Vaak luisteren we niet naar ons lichaam, lopen door met onze klachten en komen vast te zitten in patronen die niet meer bij ons passen. Ik help je los te komen van ongewenste bagage – fysiek of emotioneel – zodat je weer met hernieuwde, authentieke energie in het leven staat.

Een cliënt verwoordt het als volgt: “Joan vraagt en merkt op, zodat jij verder komt met het ontrafelen van je gevoel. Ze wordt geleid door haar intuïtie en je voelt daardoor meer lagen dan je dacht dat er waren. Je weet wat er klopt en wat niet, dat kan iedereen met haar begeleiding. Als je beter weet wat er in jezelf omgaat kan Joan je verder helpen. Je voelt je lichter en opgeruimder en je weet precies wat je te doen staat.” Lees meer ervaringen van cliënten.

Lichamelijke klachten

Ook lichamelijke klachten kunnen aandacht vragen. Denk daarbij aan rugpijn of last van allergieën. Met beide heb ik veel ervaring.

wat gebeurt er bij een natuurgeneeskundig consult

Mijn behandelingen worden vergoed door de meeste verzekeringen.

Loop niet langer door met hooikoorts, rugklachten en spanningen. Maak een consult afspraak.

Reacties zijn gesloten.