Rugklachten

Ik beschik over verschillende methoden om rugklachten (en andere wervelkolomklachten) te verhelpen:

DE DORNMETHODE: is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling ontwikkeld voor klachten die direct of indirect samen hangen met de wervelkolom.
DE BASIS VAN DEZE METHODE IS HET CORRIGEREN VAN BEENLENGTEVERSCHIL.
Een beenlengteverschil heeft een directe invloed op de stand van ons bekken en onze ruggengraat en leidt tot veel chronische problemen zoals scoliose, rugpijn, nekklachten en kniepijn.
Met de Dorn methode worden gewrichten op lichaamsvriendelijke wijze teruggezet in de juiste positie. Terwijl de cliënt een been (arm of het hoofd) in een ‘pendelbeweging’ beweegt, worden de wervels voorzichtig op hun goede plaats geduwd. Juist in deze samenwerking ligt de kracht van de methode: doordat de spieren worden afgeleid, staan ze de wervelcorrectie niet in de weg. Hierdoor accepteert het lichaam de correcties gemakkelijker. In rust houden de spieren de wervels in de verkeerde positie vast en is een correctie alleen mogelijk tegen de weerstand van de spieren in.

MASSAGEIntuïtieve massage,  sportmassage, bindweefselmassage en stoelmassage.

EMMETT METHODE: Dit is een unieke en zeer effectieve behandelmethode die door de Australiër Ross Emmett is ontwikkeld. In Europa wordt deze techniek steeds vaker toegepast en wint het snel aan populariteit.

Maak een afspraak.

Reacties zijn gesloten.